Külső tokos redőnyök

A legrugalmasabb típusú redőny, amely felújításokhoz és új konstrukciókhoz is alkalmas. Az külsőtokos redőny lehetővé teszi, hogy eldöntse, melyik napvédő rendszert szeretné majd integrálni az épület befejezése után.

A LEGRUGALMASABB ÉS SZEMÉLYRESZABOTTABB TERVEZÉS

Egyszerű, de zseniális, a redőny háza az ablak előtt van felszerelve. Az ablakkerethez rögzíthető anélkül, hogy a meglévő ablakot be kellene állítani, vagy behatolni az ablakhéjba. Ez azt jelenti, hogy a termikus hidak megakadályozzák az energiafelhasználás csökkentését, a környezeti károkat és a költségeket, miközben egyidejűleg több otthoni kényelmet és jobb környezetet biztosítanak. Az előlapra szerelt redőnyök jól illeszkednek az újrafeldolgozási intézkedésekhez, mivel a telepítést könnyen fel lehet szerelni. A szerelési munka gyors, egyszerű és problémamentes.

PENTO ALUMINIUM REDŐNY RENDSZER

A PENTO redőnyök neve az ötszögletű házukból származik, és ideális elemei az új épületeknek vagy a kiváló minőségű felújítási projekteknek. Fő erősségük a hőszigetelés, ami akár az energia 25% -át megtakarítja a zárt állapotban. Ezzel pénzt takarít meg és védi a környezetet. A rovarháló, a textil-árnyékoló vagy az automatikus rádióvezérlés felszerelése nem jelent problémát. Továbbá egy biztonsági csomaggal is felszerelhető, amely biztosítja, hogy senki ne léphessen be otthonába.

Doboz méretek

A lécek típusai

Színkombinációk

Pento

QUADRO ALUMINIUM REDŐNY RENDSZER

A QUADRO redőny felismerhető a téglalap alakú előlapjáról. Előnyei közé tartozik a kiváló minőségű, korrózióálló alumíniumszerkezet. Egyszerűen átszerelhető egy manuálisan használt rendszerről egy motoros rendszerre, csakúgy, mint egy rovarháló vagy textil sötétítő. Emellett a QUADRO színek széles választékát kínálja testreszabhatóbb házkialakításhoz az oldalelemekkel és vezetősínekkel együtt.

Doboz méretek

léc színek

Standard színek

QUADRO

RONDO ALUMINIUM REDŐNY RENDSZER

RONDO külsőtokos szerelhető redőny lekerekített kialakítású és elérhető árú, nem csak építészek és tervezők számára. Ha szereti a kivételes, rendkívüli designt, RONDO az Ön kedvence lesz. A RONDO-t új épületekbe és felújításokhoz egyaránt lehet jó választás, és mint minden más ROLTEK termék esetében is úgy biztosan hosszú távú jó befektetés. Hiszünk abban, hogy a nagyszerű design és a műszaki képességek nem zárják ki egymást, a RONDO ezt példázza. Kiváló hőszigetelés, és bármilyen kiegészítő funkcióval is ellátható, mint például rovarháló vagy textil sötétítő. A rendszerhez távirányító és közelségi érzékelő is csatlakoztatható.

Doboz méretek

léc színek

Színkombinációk

RONDO

INTEGO ALMINIUM REDŐNY RENDSZER

Elülső gipszlapjának köszönhetően az INTEGO rendszer tökéletesen illeszthető a homlokzatba, és pontos illeszkedést biztosít. Az INTEGO.X lehetővé teszi, hogy a rovarok elleni védelem vagy a árnyékolók könnyen felszerelhetőek legyenek. Az anyagok tartóssága azt jelenti, hogy a felületeket nem kell átfesteni, és semmilyen módon nem kell kezelni, hogy hosszú távon megőrizzék megjelenésüket. Az összes ROLTEK rendszerhez hasonlóan az INTEGO motoros meghajtással és távirányítóval is felszerelhető, ami utólag is beépíthető.

Doboz méretek

léc színek

Standard színek

INTEGO

Q. INTEGO ALMINIUM REDŐNY RENDSZER

A Q. INTEGO-ban könnyen integrálható rovarok elleni védelem - vagy árnyékoló rendszer. Ez egyben az építészek és a tervezők között is kedvence. Kiváló minőségű korróziómentes alumínium váza biztosítja, hogy beruházása megtérül. A felületeket nem kell újra átfesteni, hogy hosszú távon megőrizzék megjelenésüket. Mint minden ROLTEK rendszer esetében, a Q.INTEGO motoros meghajtással és távirányítóval is felszerelhető, ami utólag is beépíthető.

Doboz méretek

A lécek típusai

Színkombinációk

Q. INTEGO

INTEGRÁLT SZÚNYOGHÁLÓVAL

A ROLTEK redőnyök teljes körű funkciót biztosítanak. Egy mozdulattal zárhatja ki az akár teljesen integrált görgős rovarháló segítségével a nem kívánatos rovarokat szobájából. Ha nincs szüksége rá a nap folyamán, vagy télen, egyszerűen tekerje az átlátszó Transpatec szövetet a görgős redőnyházba. A legtöbb redőnyünkhöz rovarhálók felszerelhetők utólagosan is.

jó minőség SZÚNYOGHÁLÓ

A ROLTEK kínálja a legváltozatosabb rovar elleni védelmi rendszereket a különféle árnyékolókhoz.

3 különböző típusú háló

A megoldás minden helyzetre!

Észrevehetetlen

a redőnyökért

KÉNYELMES

húzással

KÉNYELMES

kattintórendszerrel

SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ ALKATRÉSZEK

A ROLTEK alumínium redőny lamellái rendkívül tartósak és nagyon könnyen karbantarthatóak. Emellett nagyon magas védelmet nyújtanak a betörések ellen. Az öko-barát szigetelésű öntvények e cél miatt nagyon strapabíróak és robusztusak. A szinterezett felület ellenáll az időjárásnak és nem igényel újrafestést. A ROLTEK jól átgondolt megoldásokat kínál minden igényhez ezen a területen, tehát redőnyeink és egyéb termékeink minden időjárási viszonyban helytállnak.

SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ ALKATRÉSZEK

MEGOLDÁSAINK SAROKABLAKOKRA

A ROLTEK elegáns megoldást kínál minden ablakhoz! Még a keret nélküli sarokablakok sem jelentenek problémát. Lépjen kapcsolatba professzionális viszonteladónkkal, vagy látogasson el kiállításainkra és bemutatótermünkbe.

MEGOLDÁSAINK SAROKABLAKOKRA

TELJES VÉGZÁRÓ LAMELLA

ROLTEK redőnyök opcionálisan rendelhetőek teljes tokot bezáró végzáró lamellákkal, ami így jobban védik a redőnytokot és a redőnypalástot az időjárás viszontagságaitól, illetve a rovarok sem hatolnak be a redőnytokba. Mindemellett ez lehetővé teszi, hogy élvezze a leegyszerűsített és rendezett megjelenésű redőnyeinket.

TELJES VÉGZÁRÓ LAMELLA

SZÍNEK VÁLASZTÉKA

Különböző színek és felszíni kompozíciók közül választhat, amelyek a legjobban megfelelnek az Ön és háza számára. Munkatársaink szívesen tájékoztatnak a színekről és a legújabb trendekről.

SZÍNEK VÁLASZTÉKA

NÖVELJE OTTHONA BIZTONSÁGÁT

A zárt redőny hatékony akadályt jelent a nemkívánatos behatolók számára. Az opcionális ROLTEK biztonsági csomag, amely megerősített hátlapokkal rendelkezik, elrejti a csavarozott vezetősíneket és az emelőszerkezetet, amely békés alvást biztosít.

BURGLAR VÉDELEM a ROLTEK-nál

Védje családját!

BIZTONSÁGI CSOMAGOK NAGY VÁLASZTÁSA

Biztonsági csomag elérhető

ZÁRÁSOK

mechanikai biztonság érdekében

KULCS ZÁRÓ RENDSZER

A mechanikai biztonság érdekében kívülről.

MOTORIZÁCIÓ

még nagyobb biztonság érdekében

KORLÁTLAN EGYÉNISÉG

Válassza ki személyes kedvenc színét

Színes kártyák

Automatizálja a redőnyöket

ROLTEK tartozékok

ELŐNYÖK

Tanúsított termékek

Tanúsított termékek

5 év garancia az új termékre

Energiahatékonyság

Energiahatékonyság

Akár 30% energiamegtakarítás a ROLTEK segítségével

Biztonság

Biztonság

Védelem a betörés és az üveg sérülései ellen

Időjárás elleni védelem

Időjárás elleni védelem

Hőmérséklet és vakítás elleni védelem

Könnyű utólagos felszerelés

Könnyű utólagos felszerelés

Egyszerűen utólag szerelje be a rovarvédelmet

Egyedi kialakítás

Egyedi kialakítás

Sokszínűség az Ön személyes igényeihez

Tapasztalja meg élőben ezt a terméket

Tapasztalja meg ezt és más ROLTEK termékeket élőben bemutatótermeink egyikében

ROLTEK bemutatótermek

Diese Website verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit unserer Website zu verbessern und sicherzustellen, dass Sie die bestmögliche Erfahrung auf unserer Website machen.Siehe Datenschutzerklärung.