Színek és kiegészítők

Legyen egyedi!

HATÁROK NÉLKÜLI KREATIVITÁS!

Csak prémium minőségű anyagokat használunk termékeinkhez a ROLTEK-nél. Ügyfeleinknek a legmagasabb osztályú termékeket szeretnénk kínálni. A fő anyag az alumínium. Mindig porszórt, ezért soha nem igényel extra festést. Mindazonáltal a RAL színek fantasztikus választékából is szabadon választhat. A ROLTEK-nél szó szerint minden lehetséges!

FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉGEK

Válasszon különböző fajták közül az új ROLTEK redőnyök működéséhez.

Távoli

kényelmesen a ház bármely pontjáról

szalaggal

később motorra is frissíthető

hajtókar

később motorra is frissíthető

Működés kapcsolóval

egyszerűen egyetlen gombnyomással

intelligens

okostelefonon futó alkalmazással

REDŐNY GURTNI 3 KÜLÖNBÖZŐ SZÍNBEN

A ROLTEK összes redőnyrendszere a kialakítási lehetőségek sokfélesége miatt kiemelkedik. Három különböző színváltozatban választhatóak a gurtni automaták.

REDŐNY GURTNI 3 KÜLÖNBÖZŐ SZÍNBEN

KÜLÖNBÖZŐ VEZETÉKNÉLKÜLI MEGOLDÁSOK

A ROLTEK modern vezeték nélküli vezérlésével kényelmesen vezérelheti a redőnyöket az otthoni környezetben. Egy gombnyomással - jobb életminőség. Az egyszerű vezérlés és a kiemelkedő kivitelezés mellett a ROLTEK vezeték nélküli vezérlése további kellemes mellékhatással jár: A beltéri redőny gurtnik eltűnnek, és kényelmes otthont biztosítanak a tervezéshez.

KÜLÖNBÖZŐ VEZETÉKNÉLKÜLI MEGOLDÁSOK

BIZTONSÁGOS ROLTEK MOTOROK

Olyan merev feltolásgátlóval dolgozunk, amelyek biztosítják a redőny szilárd lezárását. Az új zárószerkezetnek köszönhetően az egyedülálló beépíthető műanyag reteszelőgyűrű lehetővé teszi a szellőztetést.A ROLTEK redőny technológiájának célja, hogy mindig a megfelelő kialakítás kerüljön kivitelezésre a biztonság és a kényelem tekintetében.

BIZTONSÁGOS ROLTEK MOTOROK

TAHOMA OKOS OTTHON

A TAHOMA Smart Home központi otthoni vezérlőrendszerként működik, és működtetheti a redőnyök idő- és napi rutinjellegét a meghatározott életritmus szerint. A TAHOMA Smart Home egyszerűen csatlakozik a LAN útválasztóhoz, majd a böngészőn keresztül elérhetővé válik az operációs vezérlés, és a kiszolgáló meglévő adókon keresztül programozható. A TAHOMA Smart Home - a modern technológiai időknek megfelelően.

TAHOMA OKOS OTTHON

SZÍNEK AZ ÖN OTTHONÁBA

ALUMINIUM LAMELLÁK

A poliuretánból habosított alumínium lamellák tartósak és ellenállnak az időjárásnak. Rendkívül ellenállnak az UV fényhatásoknak, a hőnek, a hidegnek és az esőnek. A vastag lakkbevonat évtizedekig megőrzi friss megjelenését, és a profilok soha nem igényelnek festést. 21 modern színtónusban kaphatóak, amelyek számtalan tervezési lehetőséget biztosítanak otthonának.

ALUMINIUM LAMELLÁK

ALUMINIUM BIZTONSÁGI LÉCEK

A még nagyobb biztonság érdekében a speciális poliuretán töltet ajánlott. A bauxitból származó anyag teljesen korrózióálló és 100% -ban újrahasznosítható. A kompozit konstrukciónak köszönhetően a redőnylécek rendkívül erősek és mégis nagyon könnyűek. Az alumínium profilok rendkívül ellenállnak az UV fényhatásoknak, a hőnek, a hidegnek és az esőnek. A vastag lakkbevonat évtizedek óta megőrzi friss megjelenését, és a profilok soha nem igényelnek festést.

ALUMINIUM BIZTONSÁGI LÉCEK

SZINTETIKUS LÉCEK

A ROLTEK műanyag redőnylécei kiváló minőségű és tartós értékű anyagokból készülnek. A profilokat különböző szélességben kaphatja meg, attól függően, hogy mennyire magas és milyen széles az ablak, és mennyi hely áll rendelkezésre a feltekert redőny számára. 6 színben kapható.

SZINTETIKUS LÉCEK

REDŐNYTOKOK, ZÁRÓ LAMELLÁK ÉS VEZETŐSÍNEK SZÍNEI

Az ablak felett látható lehet a redőnyház. A ROLTEK gyakorlatilag számtalan lehetőséget kínál az egyéniség kialakítására, a fóliázáson túl alumínium panelekkel 8 különböző színben és 220 RAL színben is elérhetőek ezek az alkatrészek.

REDŐNYTOKOK, ZÁRÓ LAMELLÁK ÉS VEZETŐSÍNEK SZÍNEI

RENDSZEREK INTEGRÁLT ÜVEGES BUKÁSVÉDELEMMEL

Vezetősín redőnyökhöz és üvegkerítésekhez. Opcionálisan beépített rovarvédelmi rács is.

Innovatív megoldás a francia erkélyekre

A padlótól a mennyezetig érő üvegezés iránya elengedhetetlenné teszi az ablakok hatékony leesését. A ROLTEK új integrált üvegzuhanás elleni védelme egyesíti a maximális biztonságot a stílusos dizájnnal.

Az üvegkorláton keresztül a kilátás kifelé korlátlan marad. Ezenkívül többszörös napfényt biztosít, és magas szintű kényelmet biztosít a ház lakóinak.

Innovatív megoldás a francia erkélyekre

számára Külső tokos és Ráépített tokos Rendszerek

Az új ROLTEK integrált esésvédelmi megoldás kompatibilis az összes elülső és PURO 2 felülre szerelt rendszerrel.

számára Külső tokos és Ráépített tokos Rendszerek

AZ INTEGRÁLT ROVAR KÉPEK LEHETŐSÉGE

Ezenkívül a rendszertől függően beépíthető egy rovarháló, amely az esésvédelem felső szélén záródik. Az építési folyamattól függően az üveg csak egyszerűen a homlokzat befejezése után szerelhető be.

AZ INTEGRÁLT ROVAR KÉPEK LEHETŐSÉGE

Tapasztalja meg élőben ezt a terméket

Tapasztalja meg ezt és más ROLTEK termékeket élőben bemutatótermeink egyikében

ROLTEK bemutatótermek

Diese Website verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit unserer Website zu verbessern und sicherzustellen, dass Sie die bestmögliche Erfahrung auf unserer Website machen.Siehe Datenschutzerklärung.