Alakos redőnyök

Az alakos redőnyök ideálisak az árnyékoláshoz a szabálytalan ablakformáknál.

FLEXIBILIS VÉDELEM, SZOKATLAN ABLAKFORMÁKRA IS

A ROLTEK alakos redőnyei optimális megoldást nyújtanak az árnyékolás biztosítására ferde ablakformáknál. A stabilitás és a jó szigetelési tényezők a megerősített, tartós alumínium profilokból származnak. Éppen ezért élvezheti a tipikus ROLTEK redőnyminőséget a szél és az időjárás, a hő, a hideg és a zaj elleni védelem érdekében, még a kerek vagy aszimmetrikus ablakok esetén is.

TRENDO-PENTO ALUMINIUM-REDŐNY RENDSZER

Az ötszögletű házakkal ellátott TRENDO-PENTO alumínium redőnyrendszer ideális eleme az új épületeknek, amelyek igényes felújítási tárgyak. Ugyanakkor fontos szerepet játszik a zárt görgős redőny által biztosított hőszigetelés, amely akár 25% -os energiamegtakarítást is megtakaríthat. A TRENDO-PENTO így nemcsak pénzt takarít meg, hanem környezetbarát is. A rovar- vagy textil-képernyő felszerelése vagy felújítása, valamint az automatikus vezérlés, amely szükség esetén rádió vezérelhető, nem jelent problémát a TRENDO-PENTO rendszer számára. Ezenkívül a TRENDO-PENTO-hoz egy biztonsági csomagot is hozzá lehet adni egy jobb védelmi funkcióhoz, amely különösen lehetővé teszi a kisbűnözők számára a behatolás lehetőségét.

Doboz méretek

léc színek

Maximális szélesség (cm)

TRENDO-PENTO

TRENDO-QUADRO ALUMINIUM-REDŐNY RENDSZER

A ROLTEK TRENDO-QUADRO alumínium redőnyrendszere a téglalap alakú burkolattal ideális az új épületekhez vagy felújítására egyaránt. A TRENDO-QUADRO a TRENDO-PENTO rendszerrel megegyező technikailag és ugyanolyan alapokon nyugszik, mint a kiváló minőségű, korróziómentes alumínium konstrukció előnyei. A biztonsági öv működésének motoros üzemre történő frissítése nem probléma, mint például egy rovar- vagy textil-képernyő felszerelése. További előnye, hogy a TRENDO-QUADRO is a színek sokfélesége a görgős zárszerkezet kialakításához oldalelemekkel, vezetősínekkel, alsó rúddal, valamint az alsó sínnel.

Doboz méretek

léc színek

Maximális magasság (cm)

TRENDO-QUADRO

TRENDO-RONDO ALUMINIUM-REDŐNY RENDSZER

A TRENDO-RONDO az alumínium görgős zárszerkezet, amelynek elülső fedőlapja nemcsak az építészeknek és tervezőknek nyújt segítséget, hanem minden olyan személyt, aki a kivételes, a homlokzat rendkívüli dizájnelemét szereti. A TRENDO-RONDO nem csak új épületekben van telepítve, hanem igényes felújításokban is. A többi ROLTEK termékhez hasonlóan a TRENDO-RONDO természetesen technikailag is tökéletesített, és befektetési védelmet nyújt sok éven át. Ezáltal nem zárható ki a legmagasabb funkcionális igények és kialakítás, hanem inkább egymásból profitálnak. A TRENDO-RONDO rendszer bővíthető a távirányítóval vagy a közelségérzékelővel is.

Doboz méretek

léc színek

Minimális szélesség (cm)

TRENDO-RONDO

SPECIÁLIS MEGOLDÁSOK MINDEN HELYZETRE, FORMÁRA, KOMBINÁCIÓRA

A ROLTEK intelligens és gyakorlat-orientált redőnyöket és redőnyöket biztosít háromszög alakú, kerek vagy gyémánt alakú ablakokhoz. Kérje meg az Ön ROLTEK viszonteladóját, hogy válaszoljon az Ön egyedi és különleges árnyékolási igényeire.

SPECIÁLIS MEGOLDÁSOK MINDEN HELYZETRE, FORMÁRA, KOMBINÁCIÓRA

REDŐNY LAMELLA - ALU 37

Az alumínium redőny lamellái (ALU 37mm típus) nem csak árnyékolást biztosítanak a túlzott fénytől, napsugárzástól, hanem a megnövekedett betörésvédelemet is biztosítanak.

REDŐNY LAMELLA - ALU 37

ALAP MOTORIZÁCIÓ

A redőnyök sztenderd kivivitelben motorokkal vannak felszerelve. Kérésre kényelmes, távirányítós opciót is tudunk biztosítani. Természetesen az is lehetséges, hogy egy redőnyöket egy applikáció segítségével vezérelük.

ALAP MOTORIZÁCIÓ

SZÍNEK VÁLASZTÉKA

Különböző színek és felszíni kompozíciók közül választhat, amelyek a legjobban megfelelnek az Ön és háza számára. Munkatársaink szívesen tájékoztatnak a színekről és a legújabb trendekről.

SZÍNEK VÁLASZTÉKA

REDŐNYTOK EXTRUDÁLT ALUMÍNIUMBÓL

A sztenderd extrudált alumínium redőnytokok olyan emberek számára készültek, akik maximalizálni szeretnék otthonuk biztonságát. A ROLTEK prémium minőséget ígér, a saját fejlesztés és gyártás, kiemelkedő formatervezés miatt a prémium betörés elleni védelem garantált. Ideális megoldás a meglévő betörésvédelem és az esztétikai hatás kombinálására.

REDŐNYTOK EXTRUDÁLT ALUMÍNIUMBÓL

NÖVELJE OTTHONA BIZTONSÁGÁT

A lezárt redőny hatékony akadályt jelent a nemkívánatos behatolók számára. Az opcionális ROLTEK biztonsági csomag megerősített hátlapokkal rendelkezik, illetve elrejti a csavarozott vezetősíneket és az emelőszerkezetet, így tovább fokozza otthona biztonságát.

KORLÁTLAN EGYÉNISÉG

Válassza ki személyes kedvenc színét

Színes kártyák

Automatizálja a redőnyöket

ROLTEK tartozékok

ELŐNYÖK

Tanúsított termékek

Tanúsított termékek

5 év garancia az új termékre

Energiahatékonyság

Energiahatékonyság

Akár 30% energiamegtakarítás a ROLTEK segítségével

Biztonság

Biztonság

Védelem a betörés és az üveg sérülései ellen

Időjárás elleni védelem

Időjárás elleni védelem

Hőmérséklet és vakítás elleni védelem

Könnyű utólagos felszerelés

Könnyű utólagos felszerelés

Egyszerűen utólag szerelje be a rovarvédelmet

Egyedi kialakítás

Egyedi kialakítás

Sokszínűség az Ön személyes igényeihez

Tapasztalja meg élőben ezt a terméket

Tapasztalja meg ezt és más ROLTEK termékeket élőben bemutatótermeink egyikében

ROLTEK bemutatótermek

Diese Website verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit unserer Website zu verbessern und sicherzustellen, dass Sie die bestmögliche Erfahrung auf unserer Website machen.Siehe Datenschutzerklärung.