Ráépített tokos redőnyök

Az egyszerű válasz, akár új épületek, akár felújítások esetén. A felsőre szerelt redőnyök az ablakra vannak szerelve, majd az ablakkal a nyílásba kerülnek. Ez egy olyan építési módszer, amely előnyeit különösen a jó hőszigeteléssel mutatja. A téli hónapokban akár 30% -ot is megtakaríthat az energiaigényére.

SZÉP MEGJELENÉS TALÁLKOZÁSA A KIVÁLÓ HŐSZIGETELŐ KÉPESSÉGGEL

A rendszereket egyaránt használják az ipari, társasházi és magán háztartási szektorban is, mivel a ROLTEK System biztosítja a teljeskörű tervezési szabadságot és befektetési biztonságot. A szintetikus elemek közül jelenleg a polisztirol szigetelőhéj és a poliuretán habból készült elemek között választhat. Mindkét redőnystílus kiemelkedik a legmagasabb hőszigetelési értékekkel. Emellett választhatunk, hogy egy rovarhálót integrálunk a rendszerbe (csak a KARO rendszerbe), de az utólagos motorizációra is lehetőség van.

KARO REDŐNY RENDSZER

A KARO belsőleg elhelyezkedő ellenőrzőpanelje, amely a hátsó vagy alsó nyílással rendelkezik, optimális hozzáférést tesz lehetővé a lehetséges szervizeléshez. Természetesen a KARO felszerelhető opcionálisan rovarhálóval vagy a motoros és automatikus vezérlési funkcióval is. Kedvelt választása magán- és kereskedelmi építési projektek számára egyaránt. Alapja kettős üreges kamrákból készül, ezáltal stabil, kiváló hőszigetelési képességgel és magas szintű hangszigetelő tulajdonsággal is bír. Mivel a rendszereket az ablakokkal szállítják és telepítik, előnye nemcsak a tervezési és kivitelezési fázisokban mutatkozik, de a hővédelemben is. Az ablak hőszigetelő képességének és a redőnyökkel együtt mégtöbb értékes energiát takaríthat meg.

W/M2K HŐVESZTESÉGI TÉNYEZŐ

TOK MÉRET

Farbkombinationen

KARO

PURO 2.XR REDŐNY RENDSZER

A külső elhelyezkedésű PURO 2.XR az új építésűházak, vagy passzívházak rendszerében közkedvelt, két különböző méretű külső ellenőrzőnyílás is található rajta. A teljesen zárt redőny mellett, optimális hőszigetelési értékeket biztosít. A rendszer az ablak tetején ül, és egy munkamenetben felszerelhető. A rendszer többfunkciós mivolta lévén a rovarháló gyorsan és komplikáció nélkül integrálható vagy visszahelyezhető. Fő része poliuretánhabból készül, így rendkívüli hatékonyan csökkenti a zajt és kiváló hőszigetelést garantál minimális súly mellett . A PUR rozsdamentes, penész és bomlásálló, valamint környezetére semleges.

W/M2K HŐVESZTESÉGI TÉNYEZŐ

TOK MÉRET

PROFIL STÍLUS

PURO 2.XR

RA.3 REDŐNY RENDSZER

A RA.3 rendszer kedvelt választása magán- és kereskedelmi építési projektek számára egyaránt. Alapja kettős üreges kamrákból készül, ezáltal stabil, kiváló hőszigetelési képességgel és magas szintű hangszigetelő tulajdonsággal is bír. Mivel a rendszereket az ablakokkal szállítják és telepítik, előnye nemcsak a tervezési és kivitelezési fázisokban mutatkozik, de a hővédelemben is. Az ablak hőszigetelő képességének és a redőnyökkel együtt még több értékes energiát takaríthat meg. Az RA.3 tokján a szerelőnyílás az alsó részen található, amely lehetővé teszi, hogy a tok oldala könnyedén festve vagy tapétázza legyen a helyiség felöli oldalon.

W/M2K HŐVESZTESÉGI TÉNYEZŐ

TOK MÉRET

PROFIL STÍLUS

RA.3

RA.2 REDŐNY RENDSZER

A jól ismert és sokszor tesztelt ROLTEK ráépített tokos redőny rendszer, RA.2 szintén gyakran kerül kiválasztásra magán- és kereskedelmi építési projektekbe. Alapja kettős üreges kamrákból készül, ezáltal stabil, kiváló hőszigetelési képességgel és magas szintű hangszigetelő tulajdonsággal is bír. Mivel a rendszereket az ablakokkal szállítják és telepítik, előnye nemcsak a tervezési és kivitelezési fázisokban mutatkozik, de a hővédelemben is. Az ablak hőszigetelő képességének és a redőnyökkel együtt még több értékes energiát takaríthat meg.

W/M2K HŐVESZTESÉGI TÉNYEZŐ

TOK MÉRET

PROFIL SZÍN

RA.2

INTEGRÁLT SZÚNYOGHÁLÓ

A ROLTEK kínálja a legváltozatosabb rovar elleni védelmi rendszereket a különféle árnyékolókhoz.

jó minőség SZÚNYOGHÁLÓ

A ROLTEK kínálja a legváltozatosabb rovar elleni védelmi rendszereket a különféle árnyékolókhoz.

3 különböző típusú háló

A megoldás minden helyzetre!

Észrevehetetlen

a redőnyökért

KÉNYELMES

húzással

KÉNYELMES

kattintórendszerrel

TÖBBRÉSZES ZÁRÓLAMELLA

Ez a KARO, RA.3 és PURO.XR modellekben használt szabványrendszer, amely könnyű karbantartás mellett pontos zárást biztosít.

TÖBBRÉSZES ZÁRÓLAMELLA

HŐSZIGETELÉS

A gazdaságos épület egyik fő ismérve, hogy az energiafelhasználást a lehető legkisebb szinten kell tartani. A ROLTEK korszerű redőnyei segítenek ebben. A redőnyök - jobban mondva, az ablak és a redőnyök közötti légrés - hideg évszakban extra hőszigetelést biztosít. A független tesztek bizonyítják, hogy a zárt redőnyök mellett jelentősen csökken a hőveszteség.

HŐSZIGETELÉS

VEZETŐSÍN

A redőnyök kiváló minőségű vezetősíneik segítségével megkönnyítik a beépítést és a mindennapos használatot. Az ablakok oldalára szerelve, pontosan vezetik a redőnyöket. Ez biztosítja, hogy ne forduljanak elő elakadások, és hogy a redőny mindig problémamentesen felhúzható és leengedhető legyen. Ennek megfelelően stabilitást nyújt a mindennapi használat során, és általánosan könnyebb működést biztosít. Redőnymotorral kombinálva ez még nagyobb előnyökkel jár.

VEZETŐSÍN

VÁLTOZATOS SZÍNEK

A redőnytok egy része gyakran látható az ablakkeret felett, így a ROLTEK gyakorlatilag számtalan lehetőséget kínál az egyéniségre laminálással vagy alumínium panelekkel.

VÁLTOZATOS SZÍNEK

EGY TOKBAN A REDŐNY ÉS ÁRNYÉKOLÓ

A PURO redőnyház lehetőséget biztosít, hogy a ROLTEK redőnyök és rovarhálók egy közös tokba kerülhessenek. Ez lehetővé teszi a korlátlan formatervezési szabadságot az különleges otthoni érzést!

EGY TOKBAN A REDŐNY ÉS ÁRNYÉKOLÓ

NÖVELJE OTTHONA BIZTONSÁGÁT

A lezárt redőny hatékony akadályt jelent a nemkívánatos behatolók számára. Az opcionális ROLTEK biztonsági csomag megerősített hátlapokkal rendelkezik, illetve elrejti a csavarozott vezetősíneket és az emelőszerkezetet, így tovább fokozza otthona biztonságát.

BURGLAR VÉDELEM a ROLTEK-nál

Védje családját!

BIZTONSÁGI CSOMAGOK NAGY VÁLASZTÁSA

Biztonsági csomag elérhető

ZÁRÁSOK

mechanikai biztonság érdekében

KULCS ZÁRÓ RENDSZER

A mechanikai biztonság érdekében kívülről.

MOTORIZÁCIÓ

még nagyobb biztonság érdekében

KORLÁTLAN EGYÉNISÉG

Válassza ki személyes kedvenc színét

Színes kártyák

Automatizálja a redőnyöket

ROLTEK tartozékok

ELŐNYÖK

Tanúsított termékek

Tanúsított termékek

5 év garancia az új termékre

Energiahatékonyság

Energiahatékonyság

Akár 30% energiamegtakarítás a ROLTEK segítségével

Biztonság

Biztonság

Védelem a betörés és az üveg sérülései ellen

Időjárás elleni védelem

Időjárás elleni védelem

Hőmérséklet és vakítás elleni védelem

Könnyű utólagos felszerelés

Könnyű utólagos felszerelés

Egyszerűen utólag szerelje be a rovarvédelmet

Egyedi kialakítás

Egyedi kialakítás

Sokszínűség az Ön személyes igényeihez

Tapasztalja meg élőben ezt a terméket

Tapasztalja meg ezt és más ROLTEK termékeket élőben bemutatótermeink egyikében

ROLTEK bemutatótermek

Diese Website verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit unserer Website zu verbessern und sicherzustellen, dass Sie die bestmögliche Erfahrung auf unserer Website machen.Siehe Datenschutzerklärung.