Alakos zsaluziák

A modern dizájn a jelenlegi építészet egyik kulcsfontosságú eleme, és az aszimmetrikus ablakok ennek gyakori részei. A ROLTEK alakos zsaluziák gyakorlatilag minden aszimmetrikus ablakhoz alkalmazhatók.

IDEÁLIS FELÚJÍTÁSOKHOZ ÉS ÚJ ÉPÜLETEKHEZ EGYARÁNT

A ROLTEK alakos zsaluziái praktikusan minden modern ablakhoz alkalmazhatók. A ROLTEK alakos zsaluziák gyakorlatilag minden aszimmetrikus ablakhoz alkalmazhatók. Optikailag jól illeszkednek más típusú redőnyökhöz, amelyek egységes megjelenést hoznak létre így a homlokzaton. A mai naptól kezdve a modern, alakos ablakok nem jelentenek akadályt.

TERO ALAKOS ZSALUZIÁK

A ROLTEK szögbenfutó rendszerei sokféle kombinációt kínálnak. Ezek motorvezérlőkkel működtetett és P-profil vagy S-profil stílusban kaphatók. A TERO alakos zsaluziái az Ön igényei szerint lehet rendezni, mint minden más ROLTEK terméket.

HÁZ MÉLYSÉGE (mm)

Fok Maximális lejtés

színkombinációk

TERO

VÁLTOZATOS TOK SZERKEZETEK

A ROLTEK TERO rendszert a HERO.1 vagy a HERO.2 rendszer paneljeivel együtt is fel lehet helyezni. A panelek minimális magassága 250 mm. Szakképzett szakembereink szívesen tájékoztatják Önt személyesen a lehetőségekről.

VÁLTOZATOS TOK SZERKEZETEK

LAMELLA DIZÁJN

Az „S” és „P” lamellák a szélsőséges időjárási hatásokra vannak tervezve. Közvetlen napfény, magas hőmérsékleten nyáron és hideg jég és hófúvás télen. A külső behatások ellenére a zsaluziák motorizációja kiváló. Mindezen igényekhez különböző alumínium lamellákat fejlesztettünk ki. Tartós szín és fényesség garantált.

LAMELLA DIZÁJN

ALAPÁRAS MOTORIZÁLT MŰKÖDÉS

A TERO alakos zsaluziái alapkivitelben motoros lehetőséggel vannak felszerelve. Csak a lamellák szöge és a magasságuk állítható a ferde szerkezetekben.

ALAPÁRAS MOTORIZÁLT MŰKÖDÉS

EXTRUDÁLT ALUMINIUM VEZETŐSÍNEK

A ROLTEK csak kiváló minőségű alumíniumot használ a vezetősínek gyártásához. Könnyű, mégis robusztus és különösen időjárásálló. Kiváló pontosságot biztosítunk a gyártás során a saját termelési csarnokunkban. A zsaluziák minden alkatrésze fémből készült. A versenytársaink műanyag alkatrészeivel ellentétben a redőnyeink és zsaluziáink egyértelműen tartósabbak. Minden rendszert zajcsökkentő gumi vezetővel szerelünk fel.

EXTRUDÁLT ALUMINIUM VEZETŐSÍNEK

SPECIÁLIS MEGOLDÁSOK MINDEN HELYZETRE, EGYEDI FORMÁK ÉS KOMBINÁCIÓK

A ROLTEK intelligens és praktikus árnyékolókat biztosít háromszög alakú, kerek vagy rombusz alakú ablakokhoz is. Kérdezze bátran szakembereinket!

SPECIÁLIS MEGOLDÁSOK MINDEN HELYZETRE, EGYEDI FORMÁK ÉS KOMBINÁCIÓK

KORLÁTLAN EGYÉNISÉG

Válassza ki személyes kedvenc színét

Színes kártyák

Automatizálja a redőnyöket

ROLTEK tartozékok

ELŐNYÖK

Tanúsított termékek

Tanúsított termékek

5 év garancia az új termékre

Időjárás elleni védelem

Időjárás elleni védelem

Hőmérséklet és vakítás elleni védelem

Egyedi kialakítás

Egyedi kialakítás

Sokszínűség az Ön személyes igényeihez

Tapasztalja meg élőben ezt a terméket

Tapasztalja meg ezt és más ROLTEK termékeket élőben bemutatótermeink egyikében

ROLTEK bemutatótermek

Diese Website verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit unserer Website zu verbessern und sicherzustellen, dass Sie die bestmögliche Erfahrung auf unserer Website machen.Siehe Datenschutzerklärung.