Színek és kiegészítők

Legyen egyedi!

HATÁROK NÉLKÜLI KREATIVITÁS!

Csak prémium minőségű anyagokat használunk termékeinkhez a ROLTEK-nél. Ügyfeleinknek a legmagasabb osztályú termékeket szeretnénk kínálni. A fő anyag az alumínium. Mindig porszórt, ezért soha nem igényel extra festést. Mindazonáltal a RAL színek fantasztikus választékából is szabadon választhat. A ROLTEK-nél szó szerint minden lehetséges!

KEZELÉSI LEHETŐSÉGEK

Válasszon különböző irányítási típusok közül a ROLTEK zsaluziák működtetéséhez

Távoli

kényelmesen a ház bármely pontjáról

Működés kapcsolóval

egyszerűen egyetlen gombnyomással

Működés kapcsolóval

Bedienung per Handy App

hajtókar

később motorra is frissíthető

KÜLÖNBÖZŐ VEZETÉKNÉLKÜLI MEGOLDÁSOK

A ROLTEK modern vezeték nélküli vezérlésével kényelmesen vezérelheti a redőnyöket és zsaluziákat az otthoni környezetben. Egy gombnyomással a jobb életminőségért! Az egyszerű vezérlés és a kiemelkedő kivitelezés mellett a ROLTEK vezeték nélküli vezérlése további kellemes velejárója, hogy eltűnnek a mechanikus alkatrészek, kurblik és gurtnik.

KÜLÖNBÖZŐ VEZETÉKNÉLKÜLI MEGOLDÁSOK

IDŐJÁRÁSI VISZONTAGSÁGOK

A ROLTEK redőnyeit és zsaluziáit nap- és szélérzékelővel is felszerelheti úgy, hogy az időjárási viszonyoktól függően automatikusan kinyíljanak vagy zárjanak.

IDŐJÁRÁSI VISZONTAGSÁGOK

TAHOMA OKOS OTTHON

A TAHOMA Smart Home egység központi otthoni vezérlőrendszerként működik, és működtetheti a redőnyök és zsaluziák idő- és napi rutinjellegét, a meghatározott életritmus szerint. A TAHOMA Smart Home egyszerűen csatlakozik a LAN útválasztóhoz, majd a böngészőn keresztül elérhetővé válik az operációs vezérlés, és a kiszolgáló meglévő adókon keresztül programozható. A TAHOMA Intelligens Otthoni rendszer - modern technológia az időknek megfelelően.

TAHOMA OKOS OTTHON

SZÍNEK AZ ÖN OTTHONÁBA

LAMELLA DIZÁJN

Az „S” és „P” lamellák szélsőséges időjárási hatásoknak vannak kitéve. Közvetlen napfény, magas hőmérséklet nyáron és jeges-havas hideg télen. Mindezen igényekhez különböző alumínium lamellákat fejlesztettünk ki, a színezés és fényesség tartóssága garantált.

LAMELLA DIZÁJN

ELÉRHETŐ SZÍNEK

A lamellák 10 különböző színben kaphatóak, de a ROLTEK lehetővé teszi, hogy minden elképzelhető RAL színben le tudja gyártani a termékeket az Ön kérése szerint.

ELÉRHETŐ SZÍNEK

PORSZÓRT ALUMINIUM

A ROLTEK tokok, vezetősínek és rovarhálók szélei alumíniumból készülnek, és minden RAL és NCS színben kaphatók. Minden alumínium komponens porszórt és soha nem kell festeni.

PORSZÓRT ALUMINIUM

8 ALAPSZÍN ÉS SZÁMTALAN RAL SZÍN

A ROLTEK számtalan lehetőséget kínál az egyéniség számára az alumínium alkatrészeken 8 különböző színben. Ha nem találja meg, amit keres, akkor segíthetünk a RAL-spektrum minden színének megvalósításában. Bízza rá magát nyugodtan szakembereinkre!

8 ALAPSZÍN ÉS SZÁMTALAN RAL SZÍN

RENDSZEREK INTEGRÁLT ÜVEGES BUKÁSVÉDELEMMEL

Vezetősín redőnyökhöz és üvegkerítésekhez. Opcionálisan beépített rovarvédelmi rács is.

Innovatív megoldás a francia erkélyekre

A padlótól a mennyezetig érő üvegezés iránya elengedhetetlenné teszi az ablakok hatékony leesését. A ROLTEK új integrált üvegzuhanás elleni védelme egyesíti a maximális biztonságot a stílusos dizájnnal.

Az üvegkorláton keresztül a kilátás kifelé korlátlan marad. Ezenkívül többszörös napfényt biztosít, és magas szintű kényelmet biztosít a ház lakóinak.

Innovatív megoldás a francia erkélyekre

számára Külső tokos és Ráépített tokos Rendszerek

Az új ROLTEK integrált esésvédelmi megoldás kompatibilis az összes elülső és HERO.5 felülre szerelt rendszerrel.

számára Külső tokos és Ráépített tokos Rendszerek

AZ INTEGRÁLT ROVAR KÉPEK LEHETŐSÉGE

Ezenkívül a rendszertől függően beépíthető egy rovarháló, amely az esésvédelem felső szélén záródik. Az építési folyamattól függően az üveg csak egyszerűen a homlokzat befejezése után szerelhető be.

AZ INTEGRÁLT ROVAR KÉPEK LEHETŐSÉGE

Tapasztalja meg élőben ezt a terméket

Tapasztalja meg ezt és más ROLTEK termékeket élőben bemutatótermeink egyikében

ROLTEK bemutatótermek

Diese Website verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit unserer Website zu verbessern und sicherzustellen, dass Sie die bestmögliche Erfahrung auf unserer Website machen.Siehe Datenschutzerklärung.