Ráépített tokos zsaluziák

Ez a típusú zsaluzia teljesen rejtve marad, mivel az ablak tetejére építhető.

IDEÁLIS FELÚJÍTÁSOKHOZ ÉS ÚJ ÉPÜLETEKHEZ EGYARÁNT

A ROLTEK ráépített tokos zsaluziák egyaránt használatosak a nagyobb ingatlanfejlesztések és a magánháztartások területén is egyaránt, valamint új épületekben vagy felújításoknál is. Az ablak- és a rászerelt zsaluziák egyetlen egységet hoznak létre, mert a zsaluziák az ablakra vannak szerelve, majd egy munkamenetben telepítve vannak az ablakkal együtt a falnyílásba. Ily módon hatékonyan eltűnnek a homlokzatban. Az árnyékoló rendszerek minden típusú ablakra illeszkednek, és tökéletesen tömítenek, szigetelnek. A szintetikus anyagok kiváló minőségű elemei időjárásállóak és jól ellenállnak az UV-sugaraknak. A felső tokos zsaluziák vakolat- és klinker tégla homlokzatokhoz is rendelkezésre állnak, beleértve a rovarhálós vagy motoros korszerűsítést vagy utólagos felszerelését.

HERO.5 RÁÉPÍTETT TOKOS ZSALUZIÁK

A HERO.5 ráépített tokos zsaluziák egyaránt használatosak a nagyobb ingatlanfejlesztések és a magánháztartások területén is egyaránt, valamint új épületekben vagy felújításoknál is. Az ablak- és a rászerelt zsaluziák egyetlen egységet hoznak létre, mert a zsaluziák az ablakra vannak szerelve, majd egy munkamenetben telepítve vannak az ablakkal együtt a falnyílásba. Ily módon hatékonyan eltűnnek a homlokzatban. Az árnyékoló rendszerek minden típusú ablakra illeszkednek, és tökéletesen tömítenek, szigetelnek. A szintetikus anyagok kiváló minőségű elemei időjárásállóak és jól ellenállnak az UV-sugaraknak. A felső tokos zsaluziák vakolat- és klinker tégla homlokzatokhoz is rendelkezésre állnak, beleértve a rovarhálós vagy motoros korszerűsítést vagy utólagos felszerelését.0,50

 

W/M2K HŐVEZETÉSI TÉNYEZŐ

ELLENÖRZŐ NYÍLÁS (MM)

PROFIL SZÍNEK

HERO.5/HERO.5X

BEÉPÍTETT ROVARHÁLÓ

A ROLTEK HERO a megfelelő választás, ha optimális árnyékolást és teljes rovarvédelmet szeretne! Segítségével egyetlen mozdulattal elkerülheti, hogy bosszantó rovarok bejuthassanak otthonába. Ha nincsen rá szüksége a nap folyamán vagy a hideg évszakban, a szakadásmentes és rendkívül áttetsző Transpatec szövet teljesen felhúzható a zsaluzia tokba A telepítés azonnal vagy későbbiekben is lehetséges.

jó minőség SZÚNYOGHÁLÓ

A ROLTEK kínálja a legváltozatosabb rovar elleni védelmi rendszereket a különféle árnyékolókhoz.

3 különböző típusú háló

A megoldás minden helyzetre!

Észrevehetetlen

a redőnyökért

KÉNYELMES

húzással

KÉNYELMES

kattintórendszerrel

MAXIMÁLIS SÖTÉTÍTÉS

A HERO zsaluziák maximális sötétítést biztosítanak és nagyon hasonlóak a klasszikus zsaluziákhoz. Tapasztalja meg a termék valós példáját bemutatótermünkben!

MAXIMÁLIS SÖTÉTÍTÉS

REDŐNY - HASONLÓ MEGJELENÉS

A ROLTEK HERO lamellái tökéletesen illeszkednek a redőnyök léceihez kinézetben. Ez lehetővé teszi, hogy szinte korlátlan tervezési szabadságot alkalmazzon otthonának személyre szabásában.

REDŐNY - HASONLÓ MEGJELENÉS

LAMELLA DIZÁJN

Az „S” és „P” lamellák a szélsőséges időjárási hatásokra vannak tervezve. Közvetlen napfény, magas hőmérsékleten nyáron és hideg jég és hófúvás télen. A külső behatások ellenére a zsaluziák motorizációja kiváló. Mindezen igényekhez különböző alumínium lamellákat fejlesztettünk ki. Tartós szín és fényesség garantált.

LAMELLA DIZÁJN

EGY TOK SZERKEZET ZSALUZIÁKNAK ÉS REDŐNYÖKNEK IS

The PURO 2.XR tok lehetővé teszi, hogy egy típusú tokszerkezetben vagy zsaluziát, vagy redőnyt helyezzünk el. Így lehetővé téve, hogy tökéletesen és problémamentesen tudja kombinálni a zsaluziáit vagy redőnyeit. Ez végtelen szabadságot ad az egyedi igényeknek és elképzeléseknek.

EGY TOK SZERKEZET ZSALUZIÁKNAK ÉS REDŐNYÖKNEK IS

VEZETŐSÍNEK

A HERO.1X speciális vezetősínek nagyobb biztonságot nyújtanak, mivel a telepítés után nincsenek látható csavarok. A betörők nem tudják lecsavarni a vezetősíneket az ablakszerkezetről.

VEZETŐSÍNEK

ZAJCSÖKKENTÉS GUMIBETÉTEK SEGÍTSÉGÉVEL

Minden ROLTEK vezetősín gumibetétekkel van ellátva, amelyek garantálják a redőnyök és zsaluziák zajmentes működését.

ZAJCSÖKKENTÉS GUMIBETÉTEK SEGÍTSÉGÉVEL

TARTÓSSÁG GARANTÁLVA

A vezetőzsinórok keményebbek, erősebbek és biztonságosabbak, mert az általunk használt KEVLAR® anyag van a zsinór magjában. A vezetőzsinór könnyű, robusztus és különösen tartós. Termékeink rendkívül strapabíróak: fémből készült vezetőcsavarokkal vannak ellátva a lamellák, és a hurokkábelek krómhorgokkal vannak felszerelve.

TARTÓSSÁG GARANTÁLVA

KORLÁTLAN EGYÉNISÉG

Válassza ki személyes kedvenc színét

Színes kártyák

Automatizálja a redőnyöket

ROLTEK tartozékok

ELŐNYÖK

Tanúsított termékek

Tanúsított termékek

5 év garancia az új termékre

Időjárás elleni védelem

Időjárás elleni védelem

Hőmérséklet és vakítás elleni védelem

Egyedi kialakítás

Egyedi kialakítás

Sokszínűség az Ön személyes igényeihez

Tapasztalja meg élőben ezt a terméket

Tapasztalja meg ezt és más ROLTEK termékeket élőben bemutatótermeink egyikében

ROLTEK bemutatótermek

Diese Website verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit unserer Website zu verbessern und sicherzustellen, dass Sie die bestmögliche Erfahrung auf unserer Website machen.Siehe Datenschutzerklärung.