Redőnykapuk

A garázsajtóink kiváló minőségű alumíniumból készülnek, sokéves fejlesztés eredményeként. Mindezeket intelligens vezérlési technológia vezérli. A garázsajtóink a legtöbb helyet biztosítják a parkoláshoz.

A LEGMAGASABB SZINTŰ HELYMEGTAKARÍTÁS

A ROLTEK redőnykapuk a palást felfelé tekercselésével kerülnek nyitott állapotba. A dobozos redőnytok rendszer esetében a redőnykapu palást egy védő, alumínium tokrendszerbe van feltekerve. A redőnykapu előnyei: a garázskapu mellett akadálytalanul tárolhatóak magas, nagy tárgyak, mint például szörfdeszkák, létrák stb. A ROLTEK roll-up rendszerének további jellemzője, hogy a redőnykapu profilok oldalsó vezetőcsatornái kopásmentesen vannak kialakítva, ezzel is növelve a redőnykapuk élettartamát. Az erős felépítésű és kiváló minőségű, megmunkált görgőscsapágyak biztosítják a problémamentes működést. A „roll-off safety” tulajdonság és biztonsági koncepció teljes egészen megfelel a legújabb európai szabványoknak.

ROLENTO ALUMINIUM GARÁZSKAPU RENDSZER

Nincs hely a garázsában? Ilyen helyzetekben a ROLTEK ROLENTO összes előnyét kihasználja. Csak 230V AC csatlakozásra van szükség, a többit pedig egy nap alatt a ROLTEK elvégzi. A ROLENTO lehetővé teszi a maximális térkihasználást: Mivel a redőnykapu egy tokba kerül, a mennyezet még több tárhelyet biztosít. Az oldalakon is - a helytakarékos oldalcsatornák miatt azonnal lehetővé teszi, hogy könnyedén és kényelmesen bejárjon vagy kilépjen a garázsába.

TOKMÉRET

PROFIL TÍPUS

MAXIMUM SZÉLESSÉG (CM)

ROLENTO ALUMINIUM GARÁZSKAPU RENDSZER

F1/B3

Az E-sorozatú F1 redőnykapu és a B3 redőnykapu is megfelelő lehet, mert sok helyet biztosítanak a garázs mennyezetén létrák vagy sporteszközök tárolására stb. és az ALUMINO 77-es redőnyprofilok a magas mennyezetre és a belső szerelésre is alkalmas. Az E-sorozat egy karimás lemezrendszer, amelyet azonban fixpontos csapágyak jellemeznek. A rendszer alkalmas a belső szerelésre is, és ALUMINO 55 vagy ALUMINO 77 redőnyprofilokkal vannak felszerelve. A B3 görgősajtó egy tokos redőnykapu rendszer magas mennyezetekhez, feltekerő rendszerrel és szerkezeti hangszigeteléssel, valamint ALUMINO 77 redőnyprofilokkal. Ez egyaránt alkalmas belső és külső szerelésre is.

MAXIMUM SZÉLESSÉG (CM)

PROFIL TÍPUS

PROFIL SZÍN

F1/B3

ÜZEMELTETÉSI LEHETŐSÉGEK

RÁDIÓ TÁVIRÁNYÍTÓ

Több kényelem és szabadság

BIZTONSÁGI KÓD

A tökéletes betörés elleni védelem érdekében

KULCSMŰVELET

Nyitás és zárás kulccsal

MÉGTÖBB HELY

A hely hatékony használata a ROLTEK garázskapu feltűnő előnye. A sima felnyitás helyett a garázskapuk helytakarékos módon nyitnak ki, és nemcsak az autó károsodását akadályozzák meg, hanem a hely optimális kihasználását is elősegítik.

MÉGTÖBB HELY

A LEGJOBB MINŐSÉG

Minden ROLTEK garázskapu rendelésre készül, egyénileg adaptálható és hulladék mentesen, könnyen telepíthető. A kiváló minőségű és korrózióálló alumíniumszerkezet hosszú élettartamot biztosít, és az alacsony karbantartás és az egyszerű működtetés megkönnyíti a mindennapokat.

A LEGJOBB MINŐSÉG

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ PROFILOK

A ROLTEK-nél a tökéletes megoldást kínáljuk minden típusú garázsnak. Minden alumínium profilunk kettős falazatú és hosszú élettartamú. Nem számít, hogy szellőztetésről vagy több fény beengedéséről van szó - a ROLTEK minősége elsőosztályú. A garázskapu és a profilstílus függvényében vonzó színek közül választhat.

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ PROFILOK

SZÁMOS KÜLÖNBÖZŐ ÉS VÁLTOZATOS SZÍNBEN

A ROLTEK gyakorlatilag korlátlan választási lehetőséget kínál a tervezéshez. A sztenderd vezetők és a csatorna sínek négy színben, a redőnypalást 15 színben elérhető. További 220 RAL színt biztosított a vezetősínek számára. Keressen minket bizalommal!

SZÁMOS KÜLÖNBÖZŐ ÉS VÁLTOZATOS SZÍNBEN

KÉTOLDALI CSATORNA KIALAKÍTÁS

A kétrészes oldalcsatornák magas szintű biztonságot nyújtanak a garázskapu használatához. Az oldalcsatornák speciális reteszelő mechanizmusa miatt közel lehetetlen a lécek kivágása a csatornákból, továbbá a csavarok és furatok rejtve vannak.

KÉTOLDALI CSATORNA KIALAKÍTÁS

KIEGÉSZÍTŐ FUNKCIÓK ADJÁK A KÜLÖNBSÉGET

A beépített vészhelyzeti funkció lehetővé teszi a garázskapu használatát még akkor is, ha áramszünet van. Az opcionális érzékelők is megkönnyíthetik a mindennapokat!

KIEGÉSZÍTŐ FUNKCIÓK ADJÁK A KÜLÖNBSÉGET

BIZTONSÁGI RENDSZER

A ROLTEK-nél a biztonság és megbízhatóság vezető szerepet játszanak. Ezért vannak garázsajtóink automatikus biztonsági funkcióval ellátva, amelyek akadály érzékelése esetén megállítják a mozgást, ezzel megakadályozzák a sérülések előfordulását. Áramkimaradás esetén vészhelyzeti kezelő funkcióval is felszerelhetőek a redőnykapuk. Végül, de nem utolsósorban feltolásgátlóval is felszerelhetőek garázskapuink.

BIZTONSÁGI RENDSZER

TÖKÉLETES VÉDELEM BALESETEK ÉS BETÖRÉSEK ELLEN

A balesetek megelőzhetők a ROLTEK záróél biztonsági berendezésével. Ha a redőnykapu akadályt érzékel, azonnal leáll. A biztonságos felépítés és a zárt redőnytokos rendszer miatt a mechanizmus kiakasztása vagy összeszorítása nem lehetséges, így megakadályozzák az illetéktelen behatolást a garázsunkba.

ELŐNYÖK

Tanúsított termékek

Tanúsított termékek

5 év garancia az új termékre

Biztonság

Biztonság

Védelem a betörés és az üveg sérülései ellen

Egyedi kialakítás

Egyedi kialakítás

Sokszínűség az Ön személyes igényeihez

KORLÁTLAN EGYÉNISÉG

VÁLASSZA SZEMÉLYESEN Vágyott színét

SZÍNKÁRTYÁK

AUTOMATIZÁLJA A GARÁZS AJTÓIT

ROLTEK KIEGÉSZÍTŐK

Tapasztalja meg élőben ezt a terméket

Tapasztalja meg ezt és más ROLTEK termékeket élőben bemutatótermeink egyikében

ROLTEK bemutatótermek

Diese Website verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit unserer Website zu verbessern und sicherzustellen, dass Sie die bestmögliche Erfahrung auf unserer Website machen.Siehe Datenschutzerklärung.