Színek és kiegészítők

Légy egyedi!

HATÁROK NÉLKÜLI KREATIVITÁS!

Csak prémium minőségű anyagokat használunk termékeinkhez a ROLTEK-nél. Ügyfeleinknek a legmagasabb osztályú termékeket szeretnénk kínálni. A fő anyag az alumínium. Mindig porszórt, és ezért soha nem igényel extra festést. Mindazonáltal a RAL színek fantasztikus választékából is választhat. A ROLTEK-nél szó szerint minden lehetséges!

KEZELÉSI LEHETŐSÉGEK

Válasszon különböző típusok közül az új ROLTEK garázskapuk működtetéséhez

BIZTONSÁGI KÓD

A tökéletes betörés elleni védelem érdekében

RÁDIÓ TÁVIRÁNYÍTÓ

Több kényelem és szabadság

egyszerűen egyetlen gombnyomással

Működés kapcsolóval

Nyitás és zárás kulccsal

Kulcsművelet

KÜLÖNBÖZŐ VEZETÉKNÉLKÜLI MEGOLDÁSOK

A ROLTEK modern vezeték nélküli megoldásaival kényelmesen vezérelheti a garázskapukat. Egy gombnyomással jobb életminőség.

KÜLÖNBÖZŐ VEZETÉKNÉLKÜLI MEGOLDÁSOK

BIZTONSÁGOS ROLTEK MOTOROK

Olyan merev tengelykapcsolókkal dolgozunk, amelyek biztosítják a görgős zárszerkezet szilárd lezárását. Az új zárószerkezetnek köszönhetően az egyedülálló beépíthető műanyag reteszelőgyűrűk lehetővé teszik a szellőztetést. A ROLTEK garázsajtó technológia célja, hogy mindig megfelelő döntést hozzunk a biztonság és a kényelem tekintetében.

BIZTONSÁGOS ROLTEK MOTOROK

SMART HOME SZERVER

Az Smart Home szerver központi otthoni vezérlőrendszerként működik, és működtetheti a garázskapukat napi rutinja szerint. A Home Server egyszerűen csatlakozik a LAN-útválasztóhoz, majd a böngészőn keresztül elérhetővé válik az operációs vezérlés, és a kiszolgáló meglévő adókon keresztül programozható. A Smart Home Server valamennyi okoseszközzel és okostelefonnal kompatibilis.

SMART HOME SZERVER

AZ OTTHONA SZÍNEI

ALU 55 ÉS 77 PROFILOK

Számos lehetősége van arra, hogy a ROLTEK garázskapuk ajtajait különféle profilokkal személyre szabja. Ugyanakkor egy dolog mindig kiemelt fontosságú számunkra: A minőség. Minden alumínium profilunk kettős falazatú és a környezetbarát habbal töltött redőnylécek nagyon robusztusak és tartósak. A lamellák egyik oldalon laminálhatók, így korlátlan kivitelezési szabadságot biztosítanak.

ALU 55 ÉS 77 PROFILOK

FÉNYÁTERESZTŐS PROFILOK

Ha a garázsában több természetes fényt szeretne, válassza ki az extrudált alumínium fényáteresztő lamelláinkat. A profilokat minden RAL árnyalattal lehet színezni. Látogasson el a bemutatótermünkbe és professzionális tanácsokkal fedezze fel a termékválasztékot!

FÉNYÁTERESZTŐS PROFILOK

DIZÁJN PROFILOK

Ez az új fejlesztés ötvözi a hagyomány lamella kialakítást és az innovatív megjelenést. Lapos és egyenes alakúak, különösen harmonikusan keverednek a modern épületekkel. A redőnykapuk biztonsági funkcióinak köszönhetően megnehezítik az illetéktelen behatolók számára a bejutást. A profilok minden RAL árnyalatban kaphatóak.

DIZÁJN PROFILOK

SZELLŐZŐ PROFILOK

Az extrudált alumínium szellőzőrácsok számtalan tervezési variációval rendelkeznek, és ha szükséges, minden RAL árnyalatban kaphatóak. A szellőztető funkció javítja a garázs vagy tároló levegőminőségét!

SZELLŐZŐ PROFILOK

REDŐNYTOK ÉS VEZETŐSÍN SZÍNEK

A ROLTEK gyakorlatilag korlátlan választási lehetőségeket kínál az individualizáláshoz, a laminált vagy alumínium lécek használatával 2 sztenderd színben a redőnykapukhoz, 5 alapszínben a szekcionált garázskapukhoz és további 220 RAL speciális színben felárért.

REDŐNYTOK ÉS VEZETŐSÍN SZÍNEK

LAMELLA SZÍNEK

A redőnylamellák 15 alapszínben elérhetőek: fehér, szürke, ezüst, bézs, sötétbarna, sötét és világos faminta, zöld, vörös, acélkék, sötétszürke, antracitszürke, alumínium szürke és DB703.

LAMELLA SZÍNEK

Tapasztalja meg élőben ezt a terméket

Tapasztalja meg ezt és más ROLTEK termékeket élőben bemutatótermeink egyikében

ROLTEK bemutatótermek

Diese Website verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit unserer Website zu verbessern und sicherzustellen, dass Sie die bestmögliche Erfahrung auf unserer Website machen.Siehe Datenschutzerklärung.