Redőnyrácsos kapuk

A horganyzott acélból és rozsdamentes acélból készült összecsukható kerítés és görgős rácsok egyedülállóak és megbízható behatolásvédelmet nyújtanak, és ablakokat és teraszajtókat, üzletbejáratokat, kijelzőablakokat és árkádokat biztosítanak.

A LEGMAGASABB MINŐSÉG TELJES VÉDELME

A biztonsági ajtók lehetővé teszik a garázs, a kirakatablak vagy az üzleti helyiségek teljes védelmét. Az állványok extrudált alumíniumból készülnek. Ezek nem hajthatók végre és nem szakíthatók ki a csatorna sínekből. A PROTEGO ugyanúgy működik, mint egy görgős ajtó, és saját házába kerül. Ez a görgős rács belső vagy külső felületre szerelhető

PROTEGO ALUMÍNIUM GARÁZSKAPU RENDSZER

Prémium minőségű redőnytok konstrukcióval párosítva a legújabb meghajtás technológiával és finom megjelenéssel. Ez a ROLTEK PROTEGO – az alumínium rácsos redőnykapu. A ROLENTO rendszer alapján érdemei egyedülálló megjelenéssel párosulnak. Mivel a redőnykapu a tokba tekeredik fel, a mennyezeten felszabadul a garázskapu helye. Csakúgy, mint az oldalakon - a helytakarékos oldalcsatornák miatt, amik lehetővé teszik, hogy könnyedén és kényelmesen vezethessen be a garázsába vagy kilépjen a garázsából.

ALAPSZÍNEK

RÁCS SZÉLESSÉG (MM)

MAXIMUM SZÉLESSÉG (CM)

PROTEGO ALUMÍNIUM GARÁZSKAPU RENDSZER

ÜZEMELTETÉSI LEHETŐSÉGEK

RÁDIÓ TÁVIRÁNYÍTÓ

Több kényelem és szabadság

BIZTONSÁGI KÓD

A tökéletes betörés elleni védelem érdekében

KULCSMŰVELET

Nyitás és zárás kulccsal

MÉGTÖBB HELY

A hely hatékony használata a ROLTEK garázskapu feltűnő előnye. A sima felnyitás helyett a garázskapuk helytakarékos módon nyitnak ki, és nemcsak az autó károsodását akadályozzák meg, hanem a hely optimális kihasználását is elősegítik.

MÉGTÖBB HELY

A LEGJOBB MINŐSÉG

Minden ROLTEK garázskapu rendelésre készül, egyénileg adaptálható és hulladék mentesen, könnyen telepíthető. A kiváló minőségű és korrózióálló alumíniumszerkezet hosszú élettartamot biztosít, és az alacsony karbantartás és az egyszerű működtetés megkönnyíti a mindennapokat.

A LEGJOBB MINŐSÉG

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ PROFILOK

A ROLTEK-nél a tökéletes megoldást kínáljuk minden típusú garázsnak. Minden alumínium profilunk kettős falazatú és hosszú élettartamú. Nem számít, hogy szellőztetésről vagy több fény beengedéséről van szó - a ROLTEK minősége elsőosztályú. A garázskapu és a profilstílus függvényében vonzó színek közül választhat.

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ PROFILOK

RÁCS DIZÁJN

A ROLTEK garázskapuk a kiváló minőségű anyagok és a rendszer minősége mellett számos lehetőséget kínálnak a garázskapu tervezésére, hogy megfeleljenek a ház általános koncepciójának. Természetesen személyre szabott elképzeléseit is megvalósíthatjuk.

RÁCS DIZÁJN

KÉTOLDALI CSATORNA KIALAKÍTÁS

A kétrészes oldalcsatornák magas szintű biztonságot nyújtanak a garázskapu használatához. Az oldalcsatornák speciális reteszelő mechanizmusa miatt közel lehetetlen a lécek kivágása a csatornákból, továbbá a csavarok és furatok rejtve vannak.

KÉTOLDALI CSATORNA KIALAKÍTÁS

BIZTONSÁGI RENDSZER

A ROLTEK-nél a biztonság és megbízhatóság vezető szerepet játszanak. Ezért vannak garázsajtóink automatikus biztonsági funkcióval ellátva, amelyek akadály érzékelése esetén megállítják a mozgást, ezzel megakadályozzák a sérülések előfordulását. Áramkimaradás esetén vészhelyzeti kezelő funkcióval is felszerelhetőek a redőnykapuk. Végül, de nem utolsósorban feltolásgátlóval is felszerelhetőek garázskapuink.

BIZTONSÁGI RENDSZER

TÖKÉLETES VÉDELEM BALESETEK ÉS BETÖRÉSEK ELLEN

A balesetek megelőzhetők a ROLTEK záróél biztonsági berendezésével. Ha a redőnykapu akadályt érzékel, azonnal leáll. A biztonságos felépítés és a zárt redőnytokos rendszer miatt a mechanizmus kiakasztása vagy összeszorítása nem lehetséges, így megakadályozzák az illetéktelen behatolást a garázsunkba.

ELŐNYÖK

Tanúsított termékek

Tanúsított termékek

5 év garancia az új termékre

Biztonság

Biztonság

Védelem a betörés és az üveg sérülései ellen

Egyedi kialakítás

Egyedi kialakítás

Sokszínűség az Ön személyes igényeihez

KORLÁTLAN EGYÉNISÉG

VÁLASSZA SZEMÉLYESEN Vágyott színét

SZÍNKÁRTYÁK

AUTOMATIZÁLJA A GARÁZS AJTÓIT

ROLTEK KIEGÉSZÍTŐK

Tapasztalja meg élőben ezt a terméket

Tapasztalja meg ezt és más ROLTEK termékeket élőben bemutatótermeink egyikében

ROLTEK bemutatótermek

Diese Website verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit unserer Website zu verbessern und sicherzustellen, dass Sie die bestmögliche Erfahrung auf unserer Website machen.Siehe Datenschutzerklärung.