Ipari kapuk

A ROLTEK ipari görgőajtói kiváló minőségű alumíniumból készülnek. A méret és a hatékonyság gyakorlatilag nincs korlátozva. Ezekkel a görgős ajtókkal hatékonyan zárhatja le a termelési csarnokokat, raktárhelyiségeket vagy más ipari helyiségeket. Ipari ajtóink ideálisak ipari tulajdonságokhoz, logisztikai központokhoz vagy hasonló tulajdonságokhoz, nagyfrekvenciás átjáróval.

AZ ÖN TÖKÉLETES MEGOLDÁSA

Az ipari görgős ajtók egy hosszú távú befektetés, amely megtérül. Speciális csúszómechanizmus révén az ajtók élettartama 10 évvel meghosszabbodik a hagyományos ipari ajtókhoz képest. Prémium minőségű alumíniumot használunk, amely nem halványodik vagy rozsdásodik.

A LEGJOBB MINŐSÉG

Minden ROLTEK garázskapu rendelésre készül, egyénileg adaptálható és hulladék mentesen, könnyen telepíthető. A kiváló minőségű és korrózióálló alumíniumszerkezet hosszú élettartamot biztosít, és az alacsony karbantartás és az egyszerű működtetés megkönnyíti a mindennapokat.

A LEGJOBB MINŐSÉG

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ PROFILOK

A ROLTEK-nél a tökéletes megoldást kínáljuk minden típusú garázsnak. Minden alumínium profilunk kettős falazatú és hosszú élettartamú. Nem számít, hogy szellőztetésről vagy több fény beengedéséről van szó - a ROLTEK minősége elsőosztályú. A garázskapu és a profilstílus függvényében vonzó színek közül választhat.

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ PROFILOK

SZÁMOS KÜLÖNBÖZŐ ÉS VÁLTOZATOS SZÍNBEN

A ROLTEK gyakorlatilag korlátlan választási lehetőséget kínál a tervezéshez. A sztenderd vezetők és a csatorna sínek négy színben, a redőnypalást 15 színben elérhető. További 220 RAL színt biztosított a vezetősínek számára. Keressen minket bizalommal!

SZÁMOS KÜLÖNBÖZŐ ÉS VÁLTOZATOS SZÍNBEN

Robusztus 400V -os motorok

Robusztus 400 V -os motorokat használnak minden ROLTEK ipari ajtóhoz, hogy megfeleljenek az ipari ajtók követelményeinek. A gyakori használat miatti túlmelegedés ezért lehetetlen. Ajtóhajtásaink is rugalmasak, és bármikor bővíthetők további funkciókkal és alkalmazásokkal.

Robusztus 400V -os motorok

TÖKÉLETES VÉDELEM BALESETEK ÉS BETÖRÉSEK ELLEN

A balesetek megelőzhetők a ROLTEK záróél biztonsági berendezésével. A görgős függöny csak enyhén megérint egy akadályt, és azonnal leáll. A kapszulázott felépítés és a zárt dobozos rendszer miatt a mechanizmus befogása vagy összeszorítása nem lehetséges. Emellett a garázsajtóink megvédik a betörőket.

ELŐNYÖK

Tanúsított termékek

Tanúsított termékek

5 év garancia az új termékre

Biztonság

Biztonság

Védelem a betörés és az üveg sérülései ellen

Egyedi kialakítás

Egyedi kialakítás

Sokszínűség az Ön személyes igényeihez

KORLÁTLAN EGYÉNISÉG

VÁLASSZA SZEMÉLYESEN Vágyott színét

SZÍNKÁRTYÁK

AUTOMATIZÁLJA A GARÁZS AJTÓIT

ROLTEK KIEGÉSZÍTŐK

Tapasztalja meg élőben ezt a terméket

Tapasztalja meg ezt és más ROLTEK termékeket élőben bemutatótermeink egyikében

ROLTEK bemutatótermek

Diese Website verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit unserer Website zu verbessern und sicherzustellen, dass Sie die bestmögliche Erfahrung auf unserer Website machen.Siehe Datenschutzerklärung.