Szekcionált garázskapuk

Azok, akik valami különlegeset keresnek egy garázskapu tekintetében, azoknak ajánljuk az  alumíniumból készült ROLTEK garázskapukat. A garázskapuink kiváló minőségű alumíniumból készülnek, alacsony karbantartásuk és sokéves védelmet nyújtanak. Mindegyikük motoros és intelligens vezérléstechnikával vezérelt.

BIZTONSÁG ÉS TETSZETŐS MEGJELENÉS

A kifinomult profil megjelenése kiemelkedik a piacon kapható többi termék közül A minimális helyigény és a letisztult technológia biztosítja a garázskapu működését, halk meghajtást. Minden garázskapu rendelésre készül és tökéletesen illeszkedik a garázsába. A ROLTEK garázskapuk tanúsítottak, és megfelelnek a DIN EN 13241-1 ajtótermék normájának magas biztonsági és teljesítménykövetelményeinek. Ezt a CE-jelölés és a mellékelt dokumentáció garantálja.

SILENTO ALUMINIUM GARÁSZKAPU RENDSZER

A SILENTO ROLTEK-től több innovációt egyesít egyben: A kipróbált és tesztelt megvezetési technológia biztosítja a csendes futást, amely kölcsönhatásban áll a meghajtóval, és finoman megállítja a garázskaput. A kétoldalas rugós szerkezet minden helyzetben támogatja a garázskaput, és ezzel kiegyensúlyozza annak súlyát (Duo Balance System).

Még a motor meghibásodása vagy megszakadt rugók esetén is a garázskapu az aktuális helyzetben marad. A hajtómotor a garázskapu közepén van elhelyezve, és lehetővé teszi az igen széles garázskapu kialakítását még alacsony mennyezet esetén is.

HELY A MENNYEZET ALATT (MM)

PROFIL SZÍNEK

MAXIMUM SZÉLESSÉG (CM)

SILENTO ALUMINIUM GARÁSZKAPU RENDSZER

GECCO ALUMINIUM GARÁSZKAPU RENDSZER

A GECCO a ROLTEK szekcionált garázskapuja, amely tökéletesen alkalmas az újításokat. A mennyezet alá szerelhető, kompakt kialakításnak köszönhetően nagyon szűk vagy alacsony helyen is szerelhető. A szabvány rádiós távirányítóval könnyen kezelheti a garázskapuját. Rendszerint egy munkanapon belül telepíthető és kiemelkedő biztonsági technológiával rendelkezik: A garázskapu megakadályozza a gyors behatolást, és a sérüléseket az akadályérzékelő szenzorok akadályozzák meg.

HELY A MENNYEZET ALATT (MM)

PROFIL SZÍNEK

MAXIMUM SZÉLESSÉG (cm)

GECCO ALUMINIUM GARÁSZKAPU RENDSZER

ÜZEMELTETÉSI LEHETŐSÉGEK

RÁDIÓ TÁVIRÁNYÍTÓ

Több kényelem és szabadság

BIZTONSÁGI KÓD

A tökéletes betörés elleni védelem érdekében

KULCSMŰVELET

Nyitás és zárás kulccsal

MÉGTÖBB HELY

A hely hatékony használata a ROLTEK garázskapu feltűnő előnye. A sima felnyitás helyett a garázskapuk helytakarékos módon nyitnak ki, és nemcsak az autó károsodását akadályozzák meg, hanem a hely optimális kihasználását is elősegítik.

MÉGTÖBB HELY

A LEGJOBB MINŐSÉG

Minden ROLTEK garázskapu rendelésre készül, egyénileg adaptálható és hulladék mentesen, könnyen telepíthető. A kiváló minőségű és korrózióálló alumíniumszerkezet hosszú élettartamot biztosít, és az alacsony karbantartás és az egyszerű működtetés megkönnyíti a mindennapokat.

A LEGJOBB MINŐSÉG

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ PROFILOK

A ROLTEK-nél a tökéletes megoldást kínáljuk minden típusú garázsnak. Minden alumínium profilunk kettős falazatú és hosszú élettartamú. Nem számít, hogy szellőztetésről vagy több fény beengedéséről van szó - a ROLTEK minősége elsőosztályú. A garázskapu és a profilstílus függvényében vonzó színek közül választhat.

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ PROFILOK

SZÁMOS KÜLÖNBÖZŐ ÉS VÁLTOZATOS SZÍNBEN

A ROLTEK gyakorlatilag korlátlan választási lehetőséget kínál a tervezéshez. A sztenderd vezetők és a csatorna sínek négy színben, a redőnypalást 15 színben elérhető. További 220 RAL színt biztosított a vezetősínek számára. Keressen minket bizalommal!

SZÁMOS KÜLÖNBÖZŐ ÉS VÁLTOZATOS SZÍNBEN

BIZTONSÁGI RENDSZER

A ROLTEK-nél a biztonság és megbízhatóság vezető szerepet játszanak. Ezért vannak garázsajtóink automatikus biztonsági funkcióval ellátva, amelyek akadály érzékelése esetén megállítják a mozgást, ezzel megakadályozzák a sérülések előfordulását. Áramkimaradás esetén vészhelyzeti kezelő funkcióval is felszerelhetőek a redőnykapuk. Végül, de nem utolsósorban feltolásgátlóval is felszerelhetőek garázskapuink.

BIZTONSÁGI RENDSZER

TÖKÉLETES VÉDELEM BALESETEK ÉS BETÖRÉSEK ELLEN

A balesetek megelőzhetők a ROLTEK záróél biztonsági berendezésével. Ha a redőnykapu akadályt érzékel, azonnal leáll. A biztonságos felépítés és a zárt redőnytokos rendszer miatt a mechanizmus kiakasztása vagy összeszorítása nem lehetséges, így megakadályozzák az illetéktelen behatolást a garázsunkba.

ELŐNYÖK

Tanúsított termékek

Tanúsított termékek

5 év garancia az új termékre

Biztonság

Biztonság

Védelem a betörés és az üveg sérülései ellen

Egyedi kialakítás

Egyedi kialakítás

Sokszínűség az Ön személyes igényeihez

KORLÁTLAN EGYÉNISÉG

VÁLASSZA SZEMÉLYESEN Vágyott színét

SZÍNKÁRTYÁK

AUTOMATIZÁLJA A GARÁZS AJTÓIT

ROLTEK KIEGÉSZÍTŐK

Tapasztalja meg élőben ezt a terméket

Tapasztalja meg ezt és más ROLTEK termékeket élőben bemutatótermeink egyikében

ROLTEK bemutatótermek

Diese Website verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit unserer Website zu verbessern und sicherzustellen, dass Sie die bestmögliche Erfahrung auf unserer Website machen.Siehe Datenschutzerklärung.