Tolóajtó rovarhálók

A ROLTEK tolóajtó rovarhálói elsősorban nagy nyílásokhoz használják, pl. emelő- tolóajtók, toló-bukó ajtókhoz, télikertekhez vagy erkély és terasz ajtókhoz.

KOMFORT ÉS DESIGN A TÖKÉLETES HARMONIÁBAN

A tolóajtó rovarhálók ideális megoldást nyújtanak nagy nyílászárókhoz. Lehetővé teszik a nagy, összekapcsolt szövetfelületeket, amelyek átlátszó kilátással rendelkeznek. Minden lehetséges egy- hat szárnyas installációban, 9 x 3 méteres méretig.

TOLÓAJTÓ ROVARHÁLÓ

Az elegáns ROLTEK tolóajtó rovarhálók főleg a nagy nyílásokhoz használják, pl. emelő- és tolóajtók, toló-bukó ajtók, télikertek vagy erkélyek és terasz nyílások. Legfeljebb hat szárnyas konstrukció kivitelezhető. A kis beépítési mélység ellenére a profilok rendkívül robosztusak, és nagy, összekapcsolt szövetfelületeket biztosítanak a külső látvány érdekében. Az opcionális fogantyúszalagok vagy a lábfej működtetéséhez szükséges mélyedés garantálja a könnyű kezelhetőséget a finom mozgású sínben. A ROLTEK kérésre matricákkal látja el a szúnyoghálót, hogy véletlen se haladjon át rajta csukott állapotban a használója.

ANYAGTÍPUS

MAXIMUM SZÉLESSÉG (CM)

MAXIMUM MAGASSÁG (CM)

TOLÓAJTÓ ROVARHÁLÓ

HANGTALAN ÉS STRAPABÍRÓ

A csendes, rozsdamentes acél csapágyakkal rendelkező vezetők tartós és egyszerű használatot biztosítanak. Az pántok magassága állítható és automatikusan a vezetősín fölé állnak, így pontosan vezérelhetőek a szárnyak.

HANGTALAN ÉS STRAPABÍRÓ

KÜLÖNBÖZŐ ANYAGTÍPUSOK

Különböző felhasználási célokra speciális szövetek szükségesek. Ezért kínáljuk Önnek a legkiválóbb, legmagasabb minőségű tartós anyagot minden felhasználáshoz és személyes preferenciáihoz, időtálló szépséggel

KÜLÖNBÖZŐ ANYAGTÍPUSOK

NAGY MÉRETŰ HÁLÓK VARRÁSOK NÉLKÜL

A nagy felületek elegánsan kivitelezhetőek, mindenféle megszakítás vagy varrat nélkül. Ezekben az esetekben a matricák is hozzáadhatóak. hogy véletlen ne menjünk át a hálón.

NAGY MÉRETŰ HÁLÓK VARRÁSOK NÉLKÜL

LÁBBAL NYITÁS, KÉZ NÉLKÜLI MOZGATÁS

A ROLTEK lábtámaszok lehetővé teszik, hogy a szárnykeret mindkét irányban kinyitható legyen. Nagyon csendesen, automatikusan, önmaguktól is bezárulnak. Ez különösen fontos olyan gyerekeknél, akik gyakran elfelejtik, hogy az áthaladás után zárják vissza a hálót. A speciális forgószerkezet-technológia biztosítja a tartós funkcionális hatékonyságot.

LÁBBAL NYITÁS, KÉZ NÉLKÜLI MOZGATÁS

MEGERŐSÍTETT SARKOK A TARTÓS MŰKÖDÉSÉRT

A kis rögzítési mélység ellenére fontos számunkra a nagy merevség, így kifejezetten kemény fémből készült darabok kerülnek felhasználásra.

MEGERŐSÍTETT SARKOK A TARTÓS MŰKÖDÉSÉRT

XXL TOLÓAJTÓ BEÉPÍTÉS

Nagyon nagy hálók is telepíthetőek. A szárnyanként 240 x 350 cm-es felületek is lehetségesek. Kérje szakembereink véleményét!

XXL TOLÓAJTÓ BEÉPÍTÉS

KUTYA, MACSKA AJTÓK

A szeretett kisállatokra is gondoltunk. Ajtók felszerelhetők macska- vagy kutya bejáratokkal, valamint poliészterből készültek ezért ellenállnak a karmolásoknak.

KUTYA, MACSKA AJTÓK

ELŐNYÖK

Tanúsított termékek

Tanúsított termékek

5 év garancia az új termékre

Könnyű utólagos felszerelés

Könnyű utólagos felszerelés

Egyszerűen utólag szerelje be a rovarvédelmet

Egyedi kialakítás

Egyedi kialakítás

Sokszínűség az Ön személyes igényeihez

Tapasztalja meg élőben ezt a terméket

Tapasztalja meg ezt és más ROLTEK termékeket élőben bemutatótermeink egyikében

ROLTEK bemutatótermek

Diese Website verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit unserer Website zu verbessern und sicherzustellen, dass Sie die bestmögliche Erfahrung auf unserer Website machen.Siehe Datenschutzerklärung.