Pliszé rovarhálók

A harmonika-szerű rovarhálók különösen rugalmasan alkalmazhatóak és akadálymentes megoldásként szolgálnak.

HELYTAKARÉKOS, KÖNNYEN KEZELHETŐ ÉS BIZTONSÁGOS

A kiemelkedő megjelenésűek. Nem igényelnek a kinyitáshoz külön helyet, így helytakarékosak is. A pliszéhálók időjárásállóak és nagyon könnyen használhatóak, valamint akadálymentesek.

PLISZÉ ROVARHÁLÓK

A pliszés rovarhálókat nagy emelő- és tolóajtókra is fel lehet szerelni (akár kettős szárnyú elemekként, akár 300 cm szélességig és 250 cm-es magasságig). A rendkívül erős Vectran anyagból készült, integrált feszítőzsinór biztosítja a maximális merevséget és minőséget. A láncszemek révén modern megjelenést nyújt, csak egy 7 mm-es magas vezetővel, amely az alumínium keretpanelben eltűnik, ha nem használja. Az opcionális szerelési keretrendszer rugalmasan alkalmazkodik minden telepítési helyzethez.

BEÉPÍTÉSI MÉLYSÉG (MM)

MAXIMUM SZÉLESSÉG (CM)

ALAPSZÍN

PLISZÉ ROVARHÁLÓK

ALIG ÉSZREVEHETŐ LÁNCSZEMEK

A láncszemeknek csak 7 mm-es vezetősínre van szükségük, és ha nem használják, akkor az alumínium keretben eltűnik a gyűjtés. Az integrált feszítőzsinór, amely rendkívül erős Vectran-ból készült, biztosítja a hosszantartó minőséget.

ALIG ÉSZREVEHETŐ LÁNCSZEMEK

ALUMÍNIUM PROFILOK

A ROLTEK kizárólag extrudált alumínium profilokat használ. Környezetbarát bevonási folyamata miatt kiemelkednek a színek, és extrém tartósságot garantálnak sok éven át. Az anyagok folyamatosan szigorú teszteléseken és vizsgálatokon mennek keresztül.

ALUMÍNIUM PROFILOK

ELŐNYÖK

Tanúsított termékek

Tanúsított termékek

5 év garancia az új termékre

Könnyű utólagos felszerelés

Könnyű utólagos felszerelés

Egyszerűen utólag szerelje be a rovarvédelmet

Egyedi kialakítás

Egyedi kialakítás

Sokszínűség az Ön személyes igényeihez

Tapasztalja meg élőben ezt a terméket

Tapasztalja meg ezt és más ROLTEK termékeket élőben bemutatótermeink egyikében

ROLTEK bemutatótermek

Diese Website verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit unserer Website zu verbessern und sicherzustellen, dass Sie die bestmögliche Erfahrung auf unserer Website machen.Siehe Datenschutzerklärung.