Fix rovarhálók

Több mint 100 különböző telepítési változat teszi lehetővé a ROLTEK feszített kereteket az egyes rovarvédelmi feladatokhoz. Nagyszerű elfogadottságot élveznek az egyszerű és érzéketlen telepítés miatt.

EGYEDI ÉS SOKOLDALÚ

Több mint 100 különböző telepítési változat teszi lehetővé a ROLTEK rögzített kereteit az egyes rovarvédelmi feladatokhoz. A telepítés egyszerű, és a keret többnyire rozsdamentes acél konzolokkal rögzíthető, fúrás nélkül. A vonzó, időtlen kialakításnak köszönhetően a feszített képkeretek harmonikusan illeszkednek a ház általános képébe. Az új Transpatec textíliával gyakorlatilag láthatatlan flyscreen lesz.

FIX ROVARHÁLÓ

A széles választéknak köszönhetően (több mint 100 különböző telepítési variáció) a ROLTEK fix rovarhálók alkalmasak mindenféle ablakhoz. Fából készült, PVC vagy alumínium ablakok között nincs különbség a ROLTEK fix hálók szempontjából. A telepítés általában nem igényel fúrást. A vonzó, időtlen kialakításnak köszönhetően a fix rovarhálók harmonikusan illeszkednek a ház általános képébe. Az új Transpatec textíliával gyakorlatilag láthatatlan rovarhálót kapunk - így a standard textíliákkal ellentétben a szobákban sokkal több fény és levegő juthat be.

MAXIMUM MAGASSÁG (CM)

ANYAGTÍPUS

ALAPSZÍNEK

FIX ROVARHÁLÓ

BÁRMILYEN FORMÁRA

A megoldásokat a ROLTEK szokatlan formájú ablakokhoz is biztosítja! A tökéletes illeszkedést egy milliméteres szabászat biztosítja. Forduljon kollégáinkhoz bizalommal!

BÁRMILYEN FORMÁRA

KÜLÖNBÖZŐ ANYAGTÍPUSOK

Különböző felhasználási célokra speciális szövetek szükségesek. Ezért kínáljuk Önnek a legkiválóbb, legmagasabb minőségű tartós anyagot minden felhasználáshoz és személyes preferenciáihoz, időtálló szépséggel.

KÜLÖNBÖZŐ ANYAGTÍPUSOK

BEÉPÍTÉS RÁHAJTÓ FÜLEKKEL

Más típusú fix szúnyoghálókhoz szükséges lehet az ablakkeret fúrása – a mi termékeinknél nincs szükség erre, hiszen ráhajtó fülekkel vagy rugós rögzítőkkel rendelkeznek.

BEÉPÍTÉS RÁHAJTÓ FÜLEKKEL

ALUMÍNIUM PROFILOK

A ROLTEK kizárólag extrudált alumínium profilokat használ. Környezetbarát bevonási folyamata miatt kiemelkednek a színek, és extrém tartósságot garantálnak sok éven át. Az anyagok folyamatosan szigorú teszteléseken és vizsgálatokon mennek keresztül.

ALUMÍNIUM PROFILOK

MEGERŐSÍTETT SARKOK A TARTÓS MŰKÖDÉSÉRT

A kis rögzítési mélység ellenére fontos számunkra a nagy merevség, így kifejezetten kemény fémből készült darabok kerülnek felhasználásra.

MEGERŐSÍTETT SARKOK A TARTÓS MŰKÖDÉSÉRT

rundumlaufende Bürsten und klappbare Griffe

Die rundumlaufenden Bürsten sorgen für eine insektensichere und schonende Abdichtung mit Entwässerungsfunktion an der Schnittstelle zwischen Fenster und Insektenschutz. Dank komfortablen Griffen zum Ausklappen wird der Insektenschutz auch bei enormen Größen problemlos greifbar.

rundumlaufende Bürsten und klappbare Griffe

ELŐNYÖK

Tanúsított termékek

Tanúsított termékek

5 év garancia az új termékre

Könnyű utólagos felszerelés

Könnyű utólagos felszerelés

Egyszerűen utólag szerelje be a rovarvédelmet

Egyedi kialakítás

Egyedi kialakítás

Sokszínűség az Ön személyes igényeihez

Tapasztalja meg élőben ezt a terméket

Tapasztalja meg ezt és más ROLTEK termékeket élőben bemutatótermeink egyikében

ROLTEK bemutatótermek

Diese Website verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit unserer Website zu verbessern und sicherzustellen, dass Sie die bestmögliche Erfahrung auf unserer Website machen.Siehe Datenschutzerklärung.