Színek és kiegészítők

Legyen egyedi!

HATÁRTALAN KREATIVITÁS!

Csak prémium minőségű anyagokat használunk fel termékeinkhez a ROLTEK-nél. Ügyfeleinknek a legmagasabb osztályú termékeket szeretnénk kínálni. A fő anyag az alumínium nálunk. Mindig porszórt ezért soha nem igényel extra festést. Mindazonáltal a RAL színek fantasztikus választékából is választhat. A ROLTEK-nél szó szerint minden lehetséges!

PORSZÓRT ALUMINIUM

A ROLTEK keretek, vezetősínek és rovarhálók szélei alumíniumból készülnek, és minden RAL és NCS színben kaphatóak. Minden alumínium komponens porszórt és soha nem kell újrafesteni.

PORSZÓRT ALUMINIUM

Időjárásálló és stabil

A rovarvédő szövet üvegszálból, poliészterből vagy rozsdamentes acélból készült. A szövet nagyon stabil és időjárásálló. Szürke vagy antracit színben kapható.

Időjárásálló és stabil

8 ALAPSZÍN ÉS SZÁMTALAN RAL SZÍN

A ROLTEK számtalan lehetőséget kínál az egyéniség számára az alumínium alkatrészeken 8 különböző színben. Ha nem találja meg, amit keres, akkor segíthetünk a RAL-spektrum minden színének megvalósításában. Bízza rá magát nyugodtan szakembereinkre!

8 ALAPSZÍN ÉS SZÁMTALAN RAL SZÍN

A MEGFELELŐ ANYAG

ÜVEGSZÁLAS

Bízzon a tesztelt és kipróbált szabványos anyagban, amely műanyag bevonatú üvegszálból készült, és rendkívül szakadás és időjárásálló!

ÜVEGSZÁLAS

TRANSPATEC

Gyakorlatilag láthatatlan, 140% -kal nagyobb légáteresztő képességgel bír a normál anyagokkal szemben. Ellenállása kimagasló az időjárással és egyéb behatásokkal szemben.

TRANSPATEC

TRANSPATEC FINOM HÁLÓ SZÖVET

Ez egy új rovarháló, amely a Transpatec és a Polltec hálótípusokat egyesíti. Hatékony védelmet nyújt a kis rovarok ellen a nagyon szűk lyukszélesség miatt, és az összes pollen 90% -át megtartja.

TRANSPATEC FINOM HÁLÓ SZÖVET

POLLTEC

Élvezze a frissítő nappalokat és az éjszakákat a pollenvédelmi funkciónak köszönhetően! Emiatt ez a védőháló optimálisan alkalmas az allergiában szenvedők számára.

POLLTEC

MACSKA SZÖVET

A 7-szeres erősítésnek köszönhetően rendkívüli szakadástűrő háló.

MACSKA SZÖVET

ROZSDAMENTES ACÉL SZÖVET

A ROLTEK garantálja a rágcsálók és kis állatok elleni védelmet. Az anyag különösen alkalmas konyhai és pinceablakokhoz, mivel rendkívül tartós és könnyen tisztítható.

ROZSDAMENTES ACÉL SZÖVET

Tapasztalja meg élőben ezt a terméket

Tapasztalja meg ezt és más ROLTEK termékeket élőben bemutatótermeink egyikében

ROLTEK bemutatótermek

Diese Website verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit unserer Website zu verbessern und sicherzustellen, dass Sie die bestmögliche Erfahrung auf unserer Website machen.Siehe Datenschutzerklärung.