Nyíló rovarhálók

A zsanéros keretek tökéletes választ adnak a nemkívánatos rovarok ellen. Az ablakokra, az erkélyekre vagy a teraszajtókra kiváló megoldást nyújtanak a kétirányba nyíló szúnyoghálók. Működésük egyszerű és megbízható védelmet nyújtanak.

EGYEDI VÉDELEM A ROVAROK ELLEN

Ha különösen gyakran használják az erkély vagy a terasz ajtaját, és hatékon, tartós rovarvédelmet igényelnek, akkor ez a típus az egyik legjobb megoldás. Rugalmasan alkalmasak rovarhálóként szinte minden ajtó típushoz. A speciálisan kialakított ív-kontúrprofilok, a többkamrás profilok és a tartós fémből készült állítható 2 pontos csuklópántok miatt a nyiló rovarhálónk nagyon erős és kis beépítési mélységet igényel. Egyenetlen padlók esetén is biztosít, hiszen a kefe tömítések többféle funkciójának köszönhetően hatékonyan lezárja az ajtó alatti réseket.

NYÍLÓ ROVARHÁLÓ

A ROLTEK nyíló keretes rovarhálói rugalmas és kiváló minőségű rovarhálókat biztosítanak, számos ajtótípus számára. Optikailag vonzó formájú, helytakarékos profilok, kis szerelési mélységgel és a rejtett mágneses zárcsíkkal rendelkeznek. Zajcsökkentő változatban is kaphatók kefe csillapítással és láthatatlan integrált blokk-mágnesekkel. A szeretett háziállatokra is gondoltunk. Ajtóinkat poliészterből készült macska- vagy kutyabejárattal is rendelheti, melyek kiváló karcállósággal rendelkeznek.

MAXIMUM SZÉLESSÉG (CM)

SZÖVETTÍPUS

ALAPSZÍNEK

NYÍLÓ ROVARHÁLÓ

ALKALMAS ABLAKOKHOZ IS EGYARÁNT

Gyorsan megöntözné a növényeket vagy ellenőrizné, mit csinálnak a gyerekek? A ROLTEK tökéletes védelmet nyújt a rovarok ellen, még a gyakran használt ablakoknál is. Az egyszerű nyitás és könnyed zárás garantált.

ALKALMAS ABLAKOKHOZ IS EGYARÁNT

KÜLÖNBÖZŐ ANYAGTÍPUSOK

Különböző felhasználási célokra speciális szövetek szükségesek. Ezért kínáljuk Önnek a legkiválóbb, legmagasabb minőségű tartós anyagot minden felhasználáshoz és személyes preferenciáihoz, időtálló szépséggel.

KÜLÖNBÖZŐ ANYAGTÍPUSOK

VÁLTOZATOS FOGGANTYÚK

Az ergonomikus kialakítású fogantyúk egyszerű kezelést biztosítanak, és tökéletesen kerekítik a rovarháló formáját.

VÁLTOZATOS FOGGANTYÚK

LÁBBAL NYITÁS, KÉZ NÉLKÜLI MOZGATÁS

A ROLTEK lábtámaszok lehetővé teszik, hogy a szárnykeret mindkét irányban kinyitható legyen. Nagyon csendesen, automatikusan, önmaguktól is bezárulnak. Ez különösen fontos olyan gyerekeknél, akik gyakran elfelejtik, hogy az áthaladás után zárják vissza a hálót. A speciális forgószerkezet-technológia biztosítja a tartós funkcionális hatékonyságot.

LÁBBAL NYITÁS, KÉZ NÉLKÜLI MOZGATÁS

MEGERŐSÍTETT SARKOK A TARTÓS MŰKÖDÉSÉRT

A kis rögzítési mélység ellenére fontos számunkra a nagy merevség, így kifejezetten kemény fémből készült darabok kerülnek felhasználásra.

MEGERŐSÍTETT SARKOK A TARTÓS MŰKÖDÉSÉRT

RUGALMAS LENGŐAJTÓK

A speciálisan kifejlesztett forgástengely-technológiának köszönhetően 120 ° -os nyitási szöget biztosítanak a nyíló rovarhálók. A ROLTEK mindenféle ajtóhoz megfelelő megoldásokat nyújt.

RUGALMAS LENGŐAJTÓK

KUTYA, MACSKA AJTÓK

A szeretett kisállatokra is gondoltunk. Ajtók felszerelhetők macska- vagy kutya bejáratokkal, valamint poliészterből készültek ezért ellenállnak a karmolásoknak.

KUTYA, MACSKA AJTÓK

H-PROFIL A BEÉPÍTETT KEFE SZÁMÁRA

A ROLTEK a kis beépítési mélység ellenére garantálja a kiemelkedő szilárdságot, köszönhetően a kifejezetten tartós fémből készült ív-kontúrprofiloknak.

H-PROFIL A BEÉPÍTETT KEFE SZÁMÁRA

BÁRMILYEN FORMÁRA

A megoldásokat a ROLTEK szokatlan formájú ablakokhoz is biztosítja! A tökéletes illeszkedést egy milliméteres szabászat biztosítja. Forduljon kollégáinkhoz bizalommal!

BÁRMILYEN FORMÁRA

ELŐNYÖK

Tanúsított termékek

Tanúsított termékek

5 év garancia az új termékre

Könnyű utólagos felszerelés

Könnyű utólagos felszerelés

Egyszerűen utólag szerelje be a rovarvédelmet

Egyedi kialakítás

Egyedi kialakítás

Sokszínűség az Ön személyes igényeihez

Tapasztalja meg élőben ezt a terméket

Tapasztalja meg ezt és más ROLTEK termékeket élőben bemutatótermeink egyikében

ROLTEK bemutatótermek

Diese Website verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit unserer Website zu verbessern und sicherzustellen, dass Sie die bestmögliche Erfahrung auf unserer Website machen.Siehe Datenschutzerklärung.